Termeni și condiții

Termeni și condiții

Site-ul https://www.pentrutine.eu/  este proprietatea Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” cu sediul în Cluj – Napoca, str Republicii nr 34-36, Cod fiscal 4547125,  tel. 0264 598 362, e-mail: office@iocn.ro.

Acest document stabilește termenii şi condiţiile în care puteţi utiliza site-ul https://www.pentrutine.eu/ . Utilizarea site-ului, logarea şi accesul la serviciile oferite presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii, cu toate consecinţele ce decurg din acceptarea acestora. Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” îşi rezervă dreptul de a modifica oricând prezentele termene şi condiţii de utilizare.

Accesând şi navigând pe acest site, utilizatorii acceptă implicit, termenii de utilizare descrişi în continuare. În cazul în care nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile impuse, utilizatorii trebuie să înceteze accesarea acestui serviciu. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile privind utilizarea acestui site pentru a le putea consulta în orice moment.

Administratorii https://www.pentrutine.eu/ au dreptul de a modifica în orice moment termenele şi condiţiile aplicabile, fără a fi necesară notificarea prealabilă a autorilor şi/sau utilizatorilor. Dupa publicarea pe site a termenelor şi condiţiilor modificate, acestea devin automat aplicabile, prin urmare vă sugerăm să revedeţi periodic prezenta secţiune.

Utilizarea oricăror materiale și fișiere grafice, aparținând Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă”, pentru alte scopuri decât cel pentru care a fost dat acordul, este interzisă. Permisiunea de a folosi conținutul acestui site în alte scopuri decât cel personal se acordă doar de către Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă”.

Dreptul de autor pentru informaţiile existente pe acest site este deţinut de Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă”. Niciun material de pe site-ul https://www.pentrutine.eu/ nu poate fi reprodus parţial, integral sau modificat fără permisiunea explicită a Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă”. Conţinutul acestui site, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile şi orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor şi sunt proprietatea Institutului Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuță” – Cluj-Napoca sau a partenerilor săi.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea sau revinderea unei părţi a materialelor, accesul sau folosirea informaţiilor şi a materialelor într-un mod ce nu respectă dispoziţiile legislaţiei româneşti sau internaţionale privind dreptul de autor și dreptul de proprietate intelectuală, implică răspunderea civilă sau penală pentru astfel de acțiuni.

Utilizatorii sunt unicii responsabili pentru conţinutul ridicat (filme, fotografii, texte etc.), pentru comentariile postate pe site-ul https://www.pentrutine.eu şi pentru consecinţele postărilor lor, inclusiv pentru respectarea cerintelor privind protectia datelor cu caracter personal. Administratorii site-ului nu au nici un fel de responsabilitate pentru conţinutul şi comentariile postate de utilizatori.

Postarea comentariilor implică garanţia din partea comentatorilor că sunt titularii tuturor drepturilor de autor asupra conţinutului, precum şi/sau că au obţinut consimţământul necesar postării acestora pe site de la titularii drepturilor. În plus, prin ridicarea conţinutului şi postarea comentariilor pe site fiecare dintre utilizatorii site-ului întelege şi acceptă că este singurul responsabil şi va despăgubi site-ul, administratorii acestuia sau terţii pentru orice prejudiciu ce decurge din acţiunile sale.

Administratorii site-ului vor înlătura orice conţinut sau comentariu cu privire la care au fost notificaţi că încalcă drepturilor de proprietate intelectuală ale terţilor și îşi rezervă dreptul de a înlătura orice conţinut sau comentariu fără o notificare prealabilă a autorului.

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” îşi rezervă dreptul de a împiedica prin orice mijloace utilizarea site-ului https://www.pentrutine.eu/ în orice mod care este ilegal sau fraudulos şi de a solicita sancţionarea potrivit legii a persoanelor implicate, dacă există dovada că scopul este distrugerea sau alterarea site-ului, a conţinutului sau a securităţii acestuia sau încercarea de a ataca sau discredita Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” şi serviciile sale.

Încercările de orice natură de modificare a imaginii și informațiilor din prezentul site dă Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” dreptul unilateral și neechivoc să faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instanțelor legal competente pentru sancționarea acestui fapt.

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” își rezervă dreptul de a revizui și aduce la zi aceste reguli de utilizare a site-ului în orice moment, efectiv chiar din data postării noilor modificari și amendamente pe acest site, fără o anunțare în prealabil.