Înregistrarea datelor

13-14 Octombrie 2023

Locatie: CLUJ-NAPOCA

Vă invităm să participaţi la Cursul Înregistrarea datelor în cadrul programului de prevenție, depistare precoce, diagnostic și tratament precoce al cancerului de sân”

Cursul se desfăşoară în cadrul proiectului: Creșterea capacității instituționale și a competențelor profesionale ale specialiștilor din sistemul de sănătate în scopul implementării Programului Național de screening pentru cancerul de sân” cod SMIS 120799, sub egida Institutului Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuță”.

Documente necesare: vizitati sectiunea https://www.pentrutine.eu/indrumar-pentru-inscriere/

Adresabilitate: Cursul se adresează categoriilor profesionale/specialiștilor în furnizarea de servicii medicale – personal implicat în furnizarea serviciilor oferite prin programele de prevenție, depistare precoce, diagnostic și tratament al leziunilor mamare incipiente (ex. medici radiologi, senologi, anatomopatologi, epidemiologi, tehnicieni de radiologie și anatomie patologică, fizicieni, manageri de date, registratori medicali, asistenți medicali, asistenți medicali comunitari, mediatori sanitari, psihologi implicați în furnizarea serviciilor de sprijin/suport, alt personal medical etc.

Scopul cursului este de a îmbunătăți competențele, cunoștințele și abilitățile personalului implicat în înregistrarea datelor în sistemului informatic de screening al cancer de sân – Platforma InfoScreen.

Conditii de eligibilitate:

  • participantul face parte din categoria personal implicat în furnizarea de servicii de prevenție, depistare precoce, diagnostic și tratament al leziunilor mamare incipiente, faza incipientă;
  • participantul este angajat într-o instituție publică care oferă servicii de prevenție, depistare precoce, diagnostic și tratament al leziunilor mamare incipiente (ex. spital public, autoritate de sănătate publică, institut sau instituție medicală etc.).

 

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați:

Dan Popuța

Formator 1 curs și Module înregistrarea datelor

Telefon: 0747 123 525

E-mail: danpoputa@yahoo.com