Detalii – Metodologia activităţilor de informare, educare, conştientizare….

Vă invităm să participaţi la Cursul de “Metodologia activităţilor de informare, educare, conştientizare a grupului ţintă al serviciilor de screening al cancerului de sancorelate cu strategiile de testare” ce se desfăşoară în cadrul proiectului: Creșterea capacității instituționale și a competențelor profesionale ale specialiștilor din sistemul de sănătate în scopul implementării Programului Național de screening pentru cancerul de sân” cod smis 120799.

Cursul este destinat creşterii competenţelor pentru optimizarea capacităţii la nivel judeţean şi comunitar în implementarea activităţilor de informare, educare şi conştientizare a grupului ttinta al programului şi creşterii mobilizării beneficiarelor. 

Urmatoarele perioade de desfasurare sunt: 22-24.02.2023 si 22-24.03.2023

Mod desfăşurare: on line/platforma Zoom. 

Pentru inscriere vă rugăm să urmați pașii descriși în îndrumarul de înscriere și, neapărat, să menționați în corpul mailului perioada de desfășurare preferată, numele, telefonul și emailul dvs.

Documente necesare: ataşate +CI+diplomă licenţă+CUIM (în cazul medicilor); se vor trimite pe mail în format PDF scanate la adresa cursuri@pentrutine.eu. 

Vă rugăm să respectaţi formatul scanat PDF pentru toate documentele şi să nu uitaţi să vă scrieţi datele de contact pe formularul de grup ţintă (nr ţel şi email). Acreditare: CMR (creditat CMR). 

Persoană contact: dr. Ioana Baritchi, asistent manager Pocu 120799