Detalii – imagistica senologica

Imagistică senologică pentru medici, fizicieni și tehnicieni


În atenția medicilor cu competență în senologie/fizicienilor/tehnicienilor (asistenți) din secțiile de Imagistică din Unitățile Medicale de Stat (cu pături): 

Sunteți invitați să participați la Cursurile de Imagistică senologică care sunt organizate de către Institutul Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuţă” și partenerul său “Societatea de Imagistică Sânului din România”

Grup ţintă: 60 medici cu competență în senologie, 60 tehncieni și 15 fizicieni din secțiile de Imagistică din Unitățile de stat cu pături, din zonele N-V (Cluj, Sălaj, Satu-Mare, Baia Mare, Bistrița), V (Timiș, Arad, Hunedoara, Caraș), N-E (Iași, Suceava, Botoșani, Bacău, Neamț, Vaslui), S-E (Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Tulcea, Constanța și Bucureşti/Ilfov)

Cursurile se vor desfășura în sistem hibrid: online/onsite, și sunt creditate cu puncte EMC/OA. Având în vedere obiectivul de calitate, structura cursurilor a fost concepută așa încât dumneavoastră să beneficiați la maximum de experiența și profesionalismul lectorilor. De aceea, fiecare modul vă fi desfășurat de două ori, altfel spus, fiecare grup țintă va fi împărțit în două grupe, pentru o mai bună accesabilitate la informația predată și interacţiune cu lectorii. Aveţi mai jos: pagina de eveniment (pagina care este pe site-ul nostru şi la care vor avea acces cei înscrişi prin intermediul IOCN)

Link pentru alegerea datei de curs: https://www.signupgenius.com/go/10C0E4AA4AB23A6F9C07-curs

Link pagina site înscriere: https://www.medical-congresses.ro/evenimente-proevents/program-formare-profesionala-in-screeningul-pentru-depistarea-precoce-a-cancerului-mamar/